Depakote Side Effects in Children

Depakote hoidetaan monenlaisia ​​kohtausten yleinen lapsilla, samoin kuin maaninen vaihe kaksisuuntainen mielialahäiriö. Sitä käytetään myös estämään migreenipäänsärkyjä. Sen yleisnimi on divalproexnatriumia. Yleensä Depakote on hyvin siedetty, mutta kuten mikä tahansa lääke, se on sivuvaikutuksia, etenkin lapsilla.

Hyödyt

Depakote on yksi tehokkaimmista hoitoja saatavilla poissaolokohtaukset (kun tunnetaan petit mal kouristuksia) lapsilla. Se on myös tehokas Infantiilispasmien toonis kloonisia kohtauksia (kun tunnetaan grand mal kouristuksia) ja kouristukset käynnistämä vilkkuvia valoja.

Side Effects alle 2 vuotta vanha

Alle 2-vuotiaiden ottaminen depakote on huomattavasti korkeampi maksan vajaatoiminta kuin aikuisille tai vanhemmat lapset lääkkeen käytön. Riski on suurempi pienille lapsille, jotka myös muita takavarikointia lääkkeitä tai on aineenvaihdunnan häiriö tai aivosairaus.

Oireita Maksavaurio

Maksavaurion tapahtuu yleensä kuuden ensimmäisen kuukauden aikana hoidon Depakote. Lapset kokevat maksavaurion oireita, jotka ovat oksentelu, ruokahaluttomuus, hitaus ja ihon ja silmien keltaisuutta.

Lisääntynyt testosteronin Girls

Monet tytöt yli 10, jotka ottavat depakote on epätavallisen korkea testosteronitaso. Selvin osoitus tästä on yleensä painonnousu. Lapsen lastenlääkäri seuraa näitä tasoja.

Ärtyvyys

Jotkut lapset otetaan depakote kokemus lisääntynyt ärtyneisyys, mutta se on harvoin vakava ongelma.Aiheeseen liittyviä artikkeleita