Copaxone Autoject käyttöohjeita

Autoject on automaattinen laite, jota käytetään hallinnoida multippeliskleroosi lääkitystä Copaxone. Autoject täysin piilottaa neula injektion aikana prosessin, joka voi auttaa lievittämään pelkoa neuloja, että käyttäjä voi olla. Kanssa Autoject vasten ihoa, napin painalluksella hallinnoi lääkitystä.

Valmistaudu Injection

Levitä sprii, joka on mukana Copaxone on alue, jossa voit injektiota. Ruuvaa pohjaan Autoject. Huomaa suuri keltainen mäntä näkyvissä yläosassa Autoject. Käännä alaosa Autoject ympärille, aseta punainen pää vasten mäntää ja paina mäntää osaksi alkuun, kunnes kuulet napsahduksen.

Työnnetään ruisku Autoject

Avaa sisältävä läpipainopakkaus Copaxone esitäytettyä ruiskua ja ota annos. Älä poista harmaata neulansuojusta. Aseta ruisku alaosassa Autoject. Työnnä ruiskun Autoject, kunnes se napsahtaa paikalleen.

Kokoa Autoject

Ruuvi pohjaosa Autoject päälle yläosan. Tämä on hyvä aika tarkistaa syvyyden Autoject. Kuulla teidän terveydenhuollon tarjoaja apua määritettäessä oikea syvyys Autoject.

Annostele Copaxone

Aseta Autoject vastaan ​​ihoalueelle, jossa sovelletaan alkoholi aikaisemmin. Varmista, että ikkuna keltainen mäntä näkyvissä. Työnnä Autoject lujasti ihoa vasten niin, että yläosa sulkee alas alaosaan. Painaa nappia puolella Autoject. Ikkunassa puolella Autoject, voit nähdä keltaisen mäntä liikkuu. Kun Autoject on valmis pistoksen, ikkuna muuttuu punaiseksi.

Hävitä ruisku ja jätteet

Kierrä pohjaan Autoject ja käännä se ylösalaisin niin ruisku putoaa pois. Aseta ruisku raskaan muoviastiassa kuten terävien esineiden käytettävissä milloin tahansa apteekki. Ruuvi pohjaan Autoject päälle ylhäältä. Vaihda punainen korkki pohjalle Autoject. Hävitä jätteet pistoksen kuten alkoholipyyhkeellä ja neula astiaan.Aiheeseen liittyviä artikkeleita