Chevy Van ei käynnisty

Harvat asiat ovat enemmän turhauttavaa kuin tarvitsee saada jonnekin, vain selvittää oman Chevy Van ei käynnisty. On kolme tyypillistä syytä auto ei käynnisty: ei kipinää, keskeytyy kaasun virtaus, ja huono ilmavirtaus. Kipinä on valta tarjoamia ajoneuvojen sähköjärjestelmien kun avain käännetään. Vaikka kipinä on olemassa, van ei käynnisty, jos kaasu- tai ilma on estetty tai keskeytetty. Voit vianmääritys ongelma muutaman askeleen.

Ohjeet

Spark

1

Tarkista akun nähdä, jos se on kuollut. Käännä avainta virtalukossa ja yrittää kääntää valot päälle tai radio. Jos nämä ominaisuudet päälle ja ei himmentää tai näyttämättä tehon vähentämistä, akku on hieno. Jos olet epävarma, on akku se testattava paikallinen auto osaa tallentaa.

2

Avaa konepelti ja tarkastaa akun liitäntäkaapelit. Joskus korroosio aiheuttaa käynnistysongelmia kysymyksiä. Käytä liuosta ruokasoodaa ja vettä ja teräsharjalla poistaa korroosiota. Yritä käynnistää auton uudelleen. Jos se ei vieläkään käynnisty, siirrä siirry seuraavaan vaiheeseen.

3

Irrota sytytystulpat tulppa-avaimella. Tarkasta jokainen halkeamia tai kolot. Nämä voivat ilmoittaa virheellisestä sytytystulpat. Jos sytytystulpat ovat hienoja, ongelmana voi olla virtalukkoon tai käynnistin. Voit nämä osat testataan ottaa autosi hinataan auto korjaamo.

Kaasu ja Air Flow

4

Tarkista polttoainemittari. Sinun kaasusäiliö saattaa olla liian alhainen ja käynnistä auto. Jos sinulla on runsaasti kaasua, ongelma saattaa olla kaasun virtauksen moottoriin.

5

Tarkista polttoainesuodatin. Autosta riippuen, polttoaineen suodatin on yksi tahansa määrän paikkoja auton. Jos suodatin on kirkas muovi yksi, etsiä paksu tumma talletusten joko suuttimen suodattimen. Jos ei ole selvää, tarkista sisällä suuttimet pumpulipuikolla. Jos se tulee ulos likainen, tarvitset uuden polttoaineen suodatin.

6

Lisää kosteutta Remover kaasusäiliö. Joskus vesi tai kosteus johdetaan sinun kaasusäiliö. Auto osien kaupat myyvät kosteuden poistaja laittaa omalle kaasusäiliö. Jos kosteus on jo matkustanut muiden ajoneuvon osien, käytä paperia kuivua van n sytytystulpat ja virranjakajan kansi.

7

Tarkista ilmansuodatin puukenkiä ja talletuksia. Poista kuolleet lehdet ja roskat, jotka ehkä kertynyt imusarjaan ja lähellä ilmansuodatin. Jos ilmansuodatin on likainen, vaihda se.Aiheeseen liittyviä artikkeleita