Blu Ray Vs. Standard DVD

Jos olet kiinnostunut päivittää elokuvan kokoelma tai korvaa vanhan soittimen, olet ehkä miettinyt, mitä iso juttu on Blu-ray-tekniikkaa, miten se eroaa DVD, ja mitä sinun pitäisi käyttää.

DVD perusteet

Koska sen debyytti vuonna 1997, DVD on ollut ilmiömäinen menestys, tulossa standardi videoformaatteja alle decade.The muodossa, tunnetaan parhaiten elokuvista, on myös todettu hakemuksen video pelaamista ja tietokoneita, johtuen monipuolisuutta muodossa ja 4 Gt 8 Gt.

Koska keskipitkän video, DVD pystyy varastoimaan standardin videolle ja äänelle. Joustavuus muodon mahdollistaa myös tietojen tallennus valikot ja erityispiirre sisältöä.

Blu-Ray perusteet

Blu-ray-tekniikka pakkaa 25 Gt 50 Gt dataa levylle, joka on identtinen kooltaan DVD. Se on tullut standardi väline teräväpiirtovideota.

Koska keskipitkän video, Blu-ray-levylle voi tallentaa useita tunteja teräväpiirtovideota ja korkean resoluution audio, lisäksi laaja erityispiirteitä, vuorovaikutteista sisältöä ja monimutkaisia ​​valikoita.

Edut Blu-Ray

Blu-Ray tarjoaa kuluttajille korkealaatuista videokuvaa ja ääntä saatavilla vuoden 2009 suhteen kuvanlaadun, se päihittää muut teräväpiirtolähteistä, kuten kaapeli- ja satelliitti ohjelmointi.

Blu-ray: n päätöslauselmaa kyky on 1080p, verrattuna DVD 480p. Audio löytyy Blu-ray on samalla mahtava. Vaikka DVD pystyy tukemaan monikanavaisen hifi-ääni, Blu-ray tarjoaa Dolby True HD ääni ja DTS-HD Master Audio.

Blu-ray: n huomattavasti suurempi kapasiteetti mahdollistaa myös paljon monimutkaisempi ja vuorovaikutteinen kuin elokuvissa. Monet käytettävissä kalvot tarjoavat interaktiivisia erityispiirteitä, joita voidaan katsella ja käyttää samanaikaisesti elokuva. Valikot ovat käytettävissä toistettavan videon, ja asianmukaisesti varustetut soittimet tarjoavat Internet-yhteyden ja ladattavaa sisältöä.

Haitat Blu-Ray

Jopa diskontattu useimmat Blu-ray otsikot maksaa yli 20 dollaria. Pelaajat alkavat noin 200 dollaria.

Vaikka DVD-muotoisia videoita työskentelee Blu-ray-soitin, Blu-ray-levyt eivät ole yhteensopivia mitään muuta, mikä tekee muut pelaajat hyödytön. Toistaiseksi tämä tarkoittaa myös sitä, että et voi katsella Blu-ray-elokuvia vuotias pelaaja, kannettava DVD-laite tai useimpien kannettavien tietokoneiden kanssa.

Saatavuus on edelleen ongelma monille otsikot. Vaikka Blu-ray on tullut hyväksytty HD kotivideo-muodossa, se on vielä melko uusi. Monet elokuvat vanhempi kuin neljä vuotta on todennäköisesti saatavilla vain VHS tai DVD.

Suositukset

Jos etsit perimmäinen kotivideo kokemus, ei ole epäilystäkään, että Blu-ray on tie. Yli 2500 nimikkeitä julkaistiin Yhdysvalloissa jo, Blu-ray tarjoaa vertaansa vailla laatua vaikuttava valinta.

Ei ainoastaan ​​muotoa tarjouksen voittamaton äänen ja videon laatu, mutta Blu-ray-soittimet ovat myös DVD-yhteensopiva, usein automaattinen ylösmuunnos, mikä tarkoittaa, että voit pitää vanhoja elokuvia. He näyttävät silti paremmin HDTV.Aiheeseen liittyviä artikkeleita