Belangrijke informatie over Surge Protectors

Belangrijke informatie over Surge Protectors


Een overspanningsbeveiliging kan u helpen om uw apparatuur te beschermen tegen de occasionele spanningspieken die kunnen optreden op elk moment. Als je begrijpt surge protectors beter, kunt u ze effectiever te gebruiken.

Identificatie

Een overspanningsbeveiliging is een apparaat uitgerust met een stroomonderbreker die de schok van een stroomstoot kan absorberen. De stijging reizen de breaker en voorkomt dat de kracht van het bereiken van het apparaat en schade doen.

Functie

Volgens de New Mexico State University, een standaard 120-volt stopcontact, zoals die in de VS biedt macht die kan schommelen tussen 110 en 117 volt. Een overspanningsbeveiliging is nodig wanneer stroompieken boven 120 volt. Elektrische apparaten zijn gevoelig voor verschuivingen in de huidige, dus een overspanningsbeveiliging verlengt de levensduur van de apparatuur.

Waarschuwing

Dominion DX Group adviseert het krijgen van een overspanningsbeveiliging met een lampje branden om te laten zien dat het werkt. De stijging van de trapping apparaat binnenkant slijt met herhaalde stroompieken. Na het niet lukt, kan verwarming optreden in de beschermer en een brand kan leiden. Gebruik alleen surge protectors dat een interne stroomonderbreker om overbelasting of kortsluiting te voorkomen hebben.

Modems

Computer Hope stelt het krijgen van een overspanningsbeveiliging met een modem lijn in het als goed. Spanningspieken kunt uw inbelmodem beschadigen als de lijn heeft geen bescherming.

Overwegingen

Koop surge protectors die voldoende bescherming voor de apparaten die u het aansluiten van hen te bieden. Als u de stekker apparaten die 1000 watt totaal op een overspanningsbeveiliging die alleen geschikt is voor 800 watt, dan ben je niet goed beschermen van uw apparaat.Aiheeseen liittyviä artikkeleita